NÁDOR AUTÓ ZRT. - Győr
img

COLT modellek már 5.999.000 Ft-tól, 5.99% THM-től!

COLT modellek készletről most 400.000 Ft kedvezménnyel, már 5.999.000Ft-tól! Fedezze fel a vadonatúj COLT-ot, az újjászületett városi ikont! Élvezze kompromisszumok nélkül a városi életet a vadonatúj Mitsubishi COLT-ban, és nyerje vissza Mitsubishi-je teljes vételárát!

Kiemelt jellemzők:

Gazdag alapfelszereltség

7

7” Smartphone-Link Display Audio csúcstechnológiás Infotainment, vezeték nélküli okostelefon csatlakozással (Android Auto™ / Apple CarPlay®) már az induló Inform felszereltség esetén is!

5 év teljeskörű gyári garancia

5 év teljeskörű gyári garancia

Kiemelkedő komfort

Kiemelkedő komfort

Alacsony fogyasztás és CO2-kibocsátás

Alacsony fogyasztás és CO2-kibocsátás

Innovatív vezetéstámogató rendszerek

Innovatív vezetéstámogató rendszerek

Ismerje meg jobban az Új COLT-ot

Töltse le az Új COLT akciós árlistát

Töltse le az Új COLT modellkatalógusát

Akciós finanszírozás

Most kedvező feltételekkel, 5,99 % THM-től igényelhet 2024. július 25-ig akciós finanszírozást, bármely MITSUBISHI Space Star, Colt és ASX modellre, specifikációtól vagy felszereltségi szinttől függetlenül. Az ajánlat magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt elérhető!

AKCIÓS FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT FŐBB RÉSZLETEI:

  • Finanszírozható gépjárművek köre: Space Star, Colt, ASX
  • Forintalapú finanszírozás
  • THM: 5,99%-tól*
  • Finanszírozási forma: zárt vagy nyíltvégű pénzügyi lízing
  • Kamatozás módja: fix
  • Az ajánlat 2024. január 8-tól július 25-ig igényelt és 2024. július 30-ig jóváhagyott ügyletekre vonatkozik. Keresse készleten lévő modelljeinket az ajánlatban részt vevő márkakereskedéseink egyikénél. A változtatás jogát fenntartjuk.

*A finanszírozás részletes feltételeit itt találja.

Nyereményjáték - kattintson a részletekért!

A képen látható modell illusztráció. Az akciós ár 2024. május 2-től a készlet erejéig érvényes! Az ár nem tartalmazza a metálfényezés felárát. Üzemanyag-fogyasztás (WLTP, kombinált): 4,2-5,2 l/100 km. CO2 kibocsátás (WLTP, kombinált): 95-118 g/km. Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a hivatalos MITSUBISHI márkakereskedésekben! A feltüntetett ár az ÁFA-t és a regisztrációs adót tartalmazza.

2024-05-02 Mitsubishi